LEDIGE STILLINGER

Rengøringsassistent søges

Er du god til at svinge en støvsuger?
Synes du rengøring er en leg?

Hertha bofællesskaber og værksteder søger en rengøringsassistent til at indgå som den ene part af vores rengøringsteam. Jobbet består i at gøre rent i beboernes private boliger, i bofællesskabernes fællesarealer, på vores kontor og på vores værksteder (blandt andet mindre bageri og vævestue).

Arbejdstiden er 15 timer ugentligt, og med behov for, at du I perioder kan tage flere timer pga. afvikling af ferie og sygdom. I løbet af de næste par år udvider vi, og får derfor også brug for mere rengøringshjælp på sigt. Arbejdstidspunktet kan tilpasses efter dine ønsker og dagligdagen i bofællesskaberne, dog ikke om natten.

Vi tilbyder en mangfoldig arbejdsplads med masser af liv, knus og hjertelighed. Det er vigtigt, at du er social anlagt og interesseret i mennesker omkring dig. Vi bestræber os på, at vores brugere og beboeres trivsel altid er i centrum, og det er vores opgave at tilpasse de praktiske opgaver rundt om deres behov.

Vi forventer, at du er fleksibel og omstillingsparat. Og at du både holder af og er dygtig til at gøre rent. Du skal kunne arbejde ansvarligt og selvstændigt.

Løn: i henhold til HBV´s retningslinjer.

Ansøgningsfrist: den 28. januar 2019 på mail Majken.haagensen@hertha.dk

Tiltrædelse: den 1. feb. eller snarest derefter. Der er 3 måneders prøvetid.

Hvis du vil vide mere om vores sted og vores værdigrundlag, så læs mere her på hertha.dk eller på vores Facebook.

Hertha Levefællesskab

Landsbyvænget 14

8464 Galten